Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Morten B. Grauballe med oplæg til Symposium 2019.

14-11-2019

Over tusind tandlæger var samlet i Aalborg i weekenden i uge 44, for at få den nyeste viden om operationer i munden, så de kan tilbyde patienter den bedst mulige behandling.
Emnet var Dentoalveolær kirurgi. Tandlæge, ph.d, Morten Grauballe fra Evident i Hørsholm og Hellerup, var på programmet til Symposium 2019. Emnet var ”Håndtering af patienter med diabetes”.

”Patienter med diabetes har større risiko for at få sygdomme i mundhulen og patienter med sygdomme i mundhulen har ligeledes større risiko for at udvikle diabetes eller forværre eventuelle komplikationer til diabetes. Foredraget vil fokusere på sammenhængen mellem diabetes og sygdomme i mundhulen. Der blev gennemgået retningslinjer for den komplekse tandbehandling af diabetiske patienter samt relevante forholdsregler ved kirurgiske indgreb. Foredraget kom også ind på screening for udiagnosticeret diabetes i tandlægepraksis.”
- Morten Bay Grauballe

Morten er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2005. Ph.d. fra Aarhus Universitet med fokus på det indbyrdes forhold mellem marginal parodontitis og diabetes. Modtog i 2012 Diabetes Foreningens Legat. Endvidere særlig interesse for infektionskontrol i forbindelse med implantatbehandling, hvilket er fokusområdet for postdoc ved Københavns Universitet 2019.

Har du diabetes og/eller har tidligere haft problemer med sygdomme eller komplikationer i munden, så kan Morten kontaktes via klinikken i Hørsholm eller Hellerup

Tilbage
Andre nyt

06-01-2021
Du kan fortsat gå til tandlægen
Vi gør altid vores bedste for at passe på dig.

10-11-2020
Er du nervøs for tandlægebesøget?

25-06-2020
Sommeråbningstider på klinikkerne

13-11-2019
Cancerpatienter med tandproblemer bliver svigtet

25-09-2018
Forstærket klinik i Hørsholm – 2 nye tandlæger og en tandplejer

30-01-2018
Dragør Tandlægerne bliver en del af Evident Tandlægerne
Dragør Tandlægerne er nu en del af Evident Tandlægerne og vil i løbet af februar skifte navn til Evident Tandlægerne Dragør.

© 2012-2020, Evident | All rights reserved