Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Et tandimplantat er en kunstig tandrod

Erstatning af mistede tænder med tandimplantater er i dag en almindelig anerkendt behandlingsmulighed. I princippet kan næsten alle få foretaget implantatbehandlinger. Der kan dog være forskellige forhold, hvor en implantatbehandling ikke er velegnet. En grundig undersøgelse på vores klinik vil afgøre, om det er den rette behandling for dig. Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der indsættes i kæbeknoglen. Implantatet er fremstillet af titanium - et metal, der kan vokse fast i kæben.

Tandimplantat - pris

Under din første konsultation vil vi sammen gennemgå din kommende behandlingsplan, og her vil vi også gennemgå prisen for et tandimplantat. Først når vi har undersøgt dig og set omfanget af behandlingen, kan vi give dig et overslag på en pris. Vi vægter højt, at du føler dig tryg her hos os, også hvad angår pris. Vi holder ikke noget skjult, men drøfter det med dig inden vi starter din behandling med tandimplantater. Vi erkender, at prisen for et tandimplantat generelt ikke er billig, men til gengæld kan vi garantere dig, at vi er nogle af Danmarks førende inden for tandimplantater, så du er i de bedste hænder hos os.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi tager altid udgangspunkt i dig og den behandling, der er den rette for dig. Hvilken tandimplantatløsning der er den rigtige for dig, afhænger af, hvor mange tænder det drejer sig om. Mangler du en tand, vil vi isætte et enkelt tandimplantat som erstatning for den manglende tand. Hvis det drejer sig om 2 eller flere tænder, kan vi isætte flere implantater. Herimellem sætter vi en bro, som forbinder implantaterne. Hvis det derimod drejer sig om alle tænderne, kan vi erstatte de manglende tænder med tandimplantater, som vi hæfter sammen med enten en tryklåsprotese eller en fuldbro, som sidder på 5-6 implantater. Når du skal have isat et eller flere tandimplantater, bliver du lokalbedøvet, så du ingen smerte har under selve behandlingen. Hvis kæbeknoglen er svækket, skal denne bygges op igen inden vi kan sætte tandimplantatet i. Du vil efterfølgende ikke kunne se forskel på dine tandimplantater og dine eksisterende tænder. Vi har et specielt uddannet team af tandlæger, som er eksperter i tandimplantater, så du på vores klinikker kan få alle former for tandimplantater.

På klinikken udfører vi alle former for implantatbehandlinger.

 

Her kan du eksempler på tre typer implantatløsninger og tilhørende proteser.

Du er altid velkommen til at kontakte Evident klinikkerne.

 

© 2012-2020, Evident | All rights reserved