Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Hvad er tandkirurgi?

Der kan være forskellige årsager til, at tandkirurgi er en nødvendighed. Vi udfører tandkirurgi ved tandimplantater, når vi fjerner udfordrende visdomstænder, ved operation af tandens rodspids samt kirurgi i tandkødet. Vi har en stor ekspertise fordelt på alle vores klinikker i Københavnsområdet, så du kan altid være sikker på, at den tandlæge der udfører det tandkirurgiske indgreb, er specialist inden for området. Du er derfor i de bedste, trygge hænder, når er patient hos os.

 

Tandlæge med speciale i tandkirurgi i København

Det er ikke alle tandlæger, der kan foretage tandkirurgiske indgreb, da det kræver en særlig uddannelse. I vores klinikker i København har vi tandlæger, der kan foretage alle former for tandkirurgiske indgreb. Vi er løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede med den nyeste viden. Vi investerer i det mest moderne udstyr, så vi sikrer os, at vi altid udfører den mest professionelle behandling inden for tandkirurgi. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du søger en tandlæge, der kan foretage tandkirurgiske indgreb i København og omegn.

Hvorfor udføre tandkirurgiske indgreb?

Et tandkirurgisk indgreb kommer ofte på tale til de lidt mere komplicerede indgreb. Det kan være en visdomstand, der kun delvist er kommet frem, men har lagt sig tæt op ad en nabotand og derfor øger risikoen for caries i den tand. Hvis visdomstanden fortsat er dækket af kæbeknogle, kan en tandudtrækning være forbundet med større komplikationer. I sådanne tilfælde vil vi altid anbefale tandkirurgi. Vi laver også tandkirurgi af tændernes rodspidser. Det er relevant i de situationer, inden tandlægen skal foretage en rodbehandling og det er svært at komme til at rense tandens rodkanaler optimalt. Det er vigtigt at kunne komme ordentligt ned til tandens rodnet og skrabe det betændte væv ud, så tanden kan forblive sund og stærk. Vi udfører også tandkirurgi på tandregulering, tandimplantater, cyster eller kræft.

Tandlægeskræk og tandkirurgisk indgreb

Vi har en bred erfaring med klienter der lider af tandlægeskræk i et større eller mindre omfang. En kirurgisk tandbehandling er ikke så slem, som det kan lyde. Du vil altid få en uddybende samtale med den tandlæge, som skal udføre indgrebet omkring forløbet. Vi har det nyeste højt teknologiske udstyr, som bl.a. sikrer, at vi ikke udfører et større indgreb end højst nødvendigt. Derudover kan vi også garantere for en 100 % smertefri behandling. Hvis du lider af tandlægeskræk, tager vi os god tid – her er tid til dig og tid til, at du kan føle dig tryg. Søger du den bedste tandkirurg i København og omegn, behøver du ikke at lede længere.

 

© 2012-2020, Evident | All rights reserved