Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift Tandlæge

Kosmetiske tandbehandlinger

Blegning

Det er muligt at blege misfarvede tænder. Tal med en af vores tandplejere eller tandlæger, hvis du overvejer en tandblegning. På klinikken anvender vi den mest skånsomme metode. Vi får fremstillet blegeskinner efter et aftryk af dine tænder. Herefter får du udleveret blegegel samt mundtlig og skriftlig information om hjemmeblegning.

Køb aldrig blegemidler på nettet! De er oftest ulovlige og kan indeholde stoffer, der skader dine tænder.

 

Plast

Kosmetiske plastbehandlinger kan ofte laves uden, at der slibes på tanden. Det æstetiske resultat vil være rigtig godt, men desværre er holdbarheden ved plast ikke så god som ved behandling med porcelæn. Behandlingen kan som oftest udføres ved et enkelt besøg hos tandlægen og er derfor ikke så kostbar som behandling med porcelæn.

 

Porcelænsfacader og kroner

Det er muligt at ændre på enkelte tænders farve og form vha. porcelænsfacader eller kroner.

Tandlægen tager et aftryk af den tilslebne tand og aftrykket sendes til vores tandtekniker, der fremstiller selve facaden eller kronen. Oftest skal der tages en farveprøve og udføres indmaling af porcelænet hos vores tandtekniker. Herved opnår vi det flotteste kosmetiske resultat.

Proceduren ved facader og kroner er mere kompliceret end ved behandling med plast, hvilket er årsagen til den højere pris. Det æstetiske resultat såvel som holdbarheden ved behandling med porcelæn er bedre end ved behandling med plast.

 

Tænk dig om

Husk, at rene, sunde og ubehandlede tænder på lang sigt er det bedste, man kan have. Derfor er det vigtigt at tage en grundig snak med tandlægen om muligheder, bivirkninger, holdbarhed og ikke mindst tandsundheden på lang sigt, før man beslutter sig for kosmetisk tandbehandling.

Eksempel på Kosmetisk tandbehandling hos Evident Tandlægerne
 

Kosmetisk tandbehandling eksempelKosmetisk tandbehandling eksempel 2

 

 

 

 

© 2012-2018, Evident | All rights reserved