Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Kosmetisk tandpleje giver dig dit smukke smil tilbage

Har du altid drømt om et smukt og blændende smil? Eller vil du ønske, at dine tænder kunne blive skinnende hvide og samtidig tilrettet, så de ikke længere sidder skævt i munden på dig? I dag bliver det mere og mere udbredt at få udført kosmetisk tandpleje for at få ændret på tændernes udseende, så de ikke kun er sunde, men også ser sunde ud. Der er forskellige tandbehandlinger, som har til formål at forbedre dine tænders udseende, så du møder dine omgivelser med mere skinnende og tilrettede tænder. En kosmetisk tandbehandling kræver den mest moderne teknologi. I vores klinikker vil du blive mødt af et højt kvalificeret team, som altid arbejder professionelt og samtidig har øje for æstetik og detaljer. Vi vil her præsentere dig for forskellige metoder for kosmetisk tandpleje.

 

Kosmetisk tandbehandling pris

Inden du vil få en pris for din kosmetiske tandbehandling, skal vi undersøge dine tænder samt gennemgå, hvilken form for kosmetisk tandpleje, vi vil anbefale dig. Det vil selvfølgelig altid foregå i et tæt samråd med dig, så vi sikrer os, at vi også imødekommer dine behov. Når vi sammen har lagt en plan for din kosmetiske tandbehandling, vil det være muligt at komme med et prisoverslag for behandlingen. I vores klinikker har vi uddannede specialister inden for kosmetisk tandpleje, du vil derfor altid være sikker på, at du bliver behandlet af én af Danmarks førende eksperter inden for kosmetisk tandbehandling. Prisen for en kosmetisk tandbehandling varierer i forhold til, hvilke behandlinger, der skal foretages.

Blegning af dine tænder

Kosmetiske plastbehandlinger kan ofte laves uden, at der slibes på tanden. Det æstetiske resultat vil være rigtig godt, men desværre er holdbarheden ved plast ikke så god som ved behandling med porcelæn. Behandlingen kan som oftest udføres ved et enkelt besøg hos tandlægen og er derfor ikke så kostbar som behandling med porcelæn.

Plast

Kosmetiske plastbehandlinger kan ofte laves uden, at der slibes på tanden. Det æstetiske resultat vil være rigtig godt, men desværre er holdbarheden ved plast ikke så god som ved behandling med porcelæn. Behandlingen kan som oftest udføres ved et enkelt besøg hos tandlægen og er derfor ikke så kostbar som behandling med porcelæn.

Porcelænsfacader og kroner

Det er muligt at ændre på enkelte tænders farve og form ved hjælp af porcelænsfacader eller kroner. Tandlægen tager et aftryk af den tilslebne tand og aftrykket sendes til vores tandtekniker, der fremstiller selve facaden eller kronen. Oftest skal der tages en farveprøve og udføres indmaling af porcelænet hos vores tandtekniker. Herved opnår vi det flotteste kosmetiske resultat. Proceduren ved facader og kroner er mere kompliceret end ved behandling med plast, hvilket er årsagen til den højere pris. Det æstetiske resultat såvel som holdbarheden ved behandling med porcelæn er bedre end ved behandling med plast.

Tandlægen tager et aftryk af den tilslebne tand og aftrykket sendes til vores tandtekniker, der fremstiller selve facaden eller kronen. Oftest skal der tages en farveprøve og udføres indmaling af porcelænet hos vores tandtekniker. Herved opnår vi det flotteste kosmetiske resultat.

Proceduren ved facader og kroner er mere kompliceret end ved behandling med plast, hvilket er årsagen til den højere pris. Det æstetiske resultat såvel som holdbarheden ved behandling med porcelæn er bedre end ved behandling med plast.

Er du i tvivl?

Husk, at rene, sunde og ubehandlede tænder på lang sigt er det bedste, man kan have. Derfor er det vigtigt at tage en grundig snak med tandlægen om muligheder, bivirkninger, holdbarhed og ikke mindst tandsundheden på lang sigt, før man beslutter sig for kosmetisk tandbehandling.

 

Eksempel på Kosmetisk tandbehandling hos Evident Tandlægerne
 

Kosmetisk tandbehandling eksempelKosmetisk tandbehandling eksempel 2

 

 

 

 

© 2012-2020, Evident | All rights reserved