Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Tandkroner og broer

Har du mange beskadiget eller manglende tænder? Eller blot en enkelt beskadiget tand? Med en tandbro kan du få et fuldt tandsæt tilbage og med en tandkrone, kan du erstatte den beskadiget tand med denne. Vi vil her gøre dig lidt klogere på både tandkroner og -broer samt hvornår de kan anvendes. Hvis en enkelt tand er beskadiget, vil vi anbefale dig at få en tandkrone på den eksisterende beskadiget tand. En tandkrone vil blive tilpasset dine resterende tænder i udseende og farve, så slutresultatet er en flot og naturlig tand.

Der findes flere forskellige kronetyper: Guld, porcelæn, metal+porcelæn. Den rigtige kronetype vælges i samråd med din tandlæge. Når der skal laves en tandkrone, slibes tanden til i en passende form. Efter beslibning tages et aftryk, som sendes til tandtekniklaboratoriet. Efter ca. en uge får vi den færdige krone retur, og så er den klar til at blive cementeret på tanden. Det betyder, at du skal regne med mindst 2 besøg på tandklinikken, når du skal have fremstillet en krone. Hvis du mangler en eller flere tænder, kan de ofte erstattes af en tandbro. En bro er flere kroner, der sidder sammen. Hvis du har op til flere beskadigede tænder, vil vi anbefale dig, at du vælger en tandbro.

En tandbro vil som minimum bestå af tre sammenhængende tænder og tandkroner. En tandbro består altså af to bropiller og et mellemled, hvorfor der som minimum altid skal være tre sammenhængende tænder. Det er muligt at genskabe en hel over- eller undermund med en tandbro, da de kan laves med op til 14 sammenhængende led. En tandbro hviler på de eksisterende tænder og bliver cementeret fast på de naturlige tænder. Disse bliver slebet til, så de kan bære broen. De manglende tænder bliver fremstillet i porcelæn. På de eksisterende tænder, vil der blive påsat tandformede skaller, som beskytter de eksisterende og tilslibede tænder. Slutresultatet er et nyt flot og naturligt udseende tandsæt. Processen med at få fremstillet en tandbro samt få den cementeret, er den samme som med en tandkrone. Løsningen er permanent, og det er derfor vigtigt, at behandlingen bliver udført af højt kvalificerede tandlæger med speciale inden for lige præcis tandkroner og -broer.

 

Tandkrone pris

Prisen på en tandkrone eller tandbro afhænger meget af, hvor mange tænder der skal erstattes. Det ligger os meget på sinde, at dit resultat bliver perfekt. Dine nye tænder skal være slidstærke, så du kan bruge dem, som var det naturlige stærke tænder. Processen tager tid og involverer mange dygtige fagpersoner. Det er derfor heller ikke en billig løsning, men en løsning der gerne skulle vare hele dit liv og ikke mindst give dig en forhøjet livskvalitet. Du vil altid blive inddraget hele processen, og vi sikrer gennemsigtighed gennem hele forløbet, så du kender prisen for din tandkrone.

 

Eksempel på Tandkroner

Eksempel på TandkronerEksempel på Kroner 2Eksempel på Kroner 3

 

 

© 2012-2020, Evident | All rights reserved