Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Hvad er en tandprotese?

Hos Evident Tandlægerne har vi mange års erfaring i at lave aftagelige tandproteser. Hvis du mangler flere tænder, men stadigvæk har nogle af dine egne tænder tilbage, kan du få en delprotese. En delprotese fastholdes og støttes af de øvrige tænder, som skal passes grundigt for at protesen fungerer optimalt. Hvis du mangler alle dine tænder, er en helprotese løsningen. Vores højt kvalificerede team af tandlæger vil kunne rådgive dig om, hvilken tandprotese der vil være det oplagte valg for dig. I nedenstående uddyber vi mere om selve behandlingen samt prisen for en tandprotese.

 

Tandprotese - pris.

Fordi hver tandprotese er en individuel behandling, vil prisen også afspejle variationerne. Når vi ret hurtigt ved, hvordan din behandlingsplan ser ud, afsætter vi god tid til at gennemgå både planen men også prisen for din tandprotese, så du ved, hvad du kan forvente.

Hvordan foregår en tandprotesebehandling?

Uanset om du skal have en del- eller en fast tandprotese, vil begge blive fremstillet specielt efter din mund. Det er vigtigt, at tandprotesen passer nøjagtigt, så den både fungerer optimalt men også væsentligt for, at du ikke kan mærke den. En tandprotesebehandling foregår over flere konsultationer. Under hver konsultation afsætter vi god tid, så du føler dig tryg under hver behandling. Der vil også altid være afsat tid til eventuelle spørgsmål eller undren. Tandlægen vil, på en 100 % smertefri måde, trække de tænder ud, som ikke længere fungerer. Først herefter bliver det muligt at tage et aftryk til den kommende tandprotese. For at du ikke skal gå tandløs i perioden inden din tandprotese er klar, vil vi sætte en midlertidig protese fast til dine gummer. Når du skal have isat din nye tandprotese, sker det ved, at vi skruer den fast i kæbeknoglen. Materialet vil i en periode på 3-6 måneder være fuldt integreret med kæbeknoglen, og så har tandprotesen den fulde styrke. Herefter vil det være muligt for os at påsætte en krone, en bro eller en lås til din tandprotese. Alle dine behandlinger vil være 100 % smertefri. Tandproteser kan variere i materialer, men de fleste er fremstillet i akryl og porcelæn. For at give et naturligt udtryk, er akrylfarven lyserød, så den matcher dit tandkød. Porcelænsfarven vil matche dine eventuelle resterende tænder.

Rengøring af din tandprotese

Ligesom med dine egne tænder, er det vigtigt at rengøre din tandprotese. Vi anbefaler dig, at du tager din tandprotese ud om natten, så dine gummer kan få hvile. Der kan være en forhøjet risiko for svamp samt skader på dine eksisterende tænder, når du har en tandprotese, hvorfor både hygiejne samt natlig udtagning af din tandprotese er at foretrække. Men, er din tandprotese også isat for at beskytte dine resterende tænder, anbefaler vi dog, at du beholder den i om natten. Vi rådgiver dig selvfølgelig herom, når du har fået din tandprotese.

 

Hos Evident Tandlægerne har vi mange års erfaring i at lave tandproteser.


Delprotese med usynlig bøjle

Eksempel på Delprotese med usynlig bøjle - Set fra munden

 

Eksempel på Delprotese med usynlig bøjle - Set fra munden

 

 

Eksempel på Delprotese med usynlig bøjle

 

Eksempel på Delprotese med usynlig bøjle

 

 

Delprotese med usynlig bøjle - Færdigt resultat

 

Delprotese med usynlig bøjle - Færdigt resultat


            

© 2012-2020, Evident | All rights reserved