Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Smertefri rodbehandling

Der kan være forskellige årsager til, at du skal have foretaget en rodbehandling. Her på siden, vil du kunne læse mere om, hvorfor en rodbehandling kan være nødvendig, hvordan det foregår samt prisen for en rodbehandling. Vi er et team af tandlæger, som har specialiseret os i netop rodbehandlinger, og du kan derfor trygt lægge dig til rette i tandlægestolen. Din rodbehandling vil blive udført at et topprofessionelt team, som ved brug af den nyeste teknologi, sikrer dig en 100 % smertefri behandling. Vi tager udgangspunkt i dig og din behandling og lægger den nødvendige behandlingsplan for dig, så du ved, hvad der kommer til at foregå gennem hele forløbet. Vi afsætter god tid under behandlingen, så du føler dig tryg under hele forløbet. Vi har mange års erfaring med rodbehandlinger, og vi ved, hvor vigtigt det er, at vi tager os tiden til at udføre behandlingen – tid der i sidste ende betyder ro for dig samt færre komplikationer efterfølgende.

 

Rodbehandling - pris.

Vores priser på en rodbehandling starter ved 1950 kr. Inden vi starter behandlingen, vil vi under en samtale med dig gennemgå forløbet samt tale om prisen for din rodbehandling. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillæg – vi lægger vægt på tillid, respekt og gennemsigtighed i alt lige fra vores behandlinger til vores priser. Er du medlem af ”Danmark”, bliver din regning sendt direkte til dem, så din refundering sker automatisk. Vi ved godt, at en tur til tandlægen kan være en bekostelig affære, derfor har vi et samarbejde med Patientlån, så vi kan tilbyde dig muligheder for et lån til tandlægeregningen.

Hvorfor er rodbehandling nødvendigt?

En skadet nerve skyldes som regel et dybt hul i tanden, hvor bakterierne fra hullet (cariesangrebet) er trængt ind i nerven. En nerve kan også blive skadet, hvis tanden har været udsat for et traume, som fx et hårdt stød ved fald. I nogle tilfælde opdager du selv, at nerven er dårlig, fordi du oplever smerter. I andre tilfælde diagnosticerer tandlægen det ud fra et røntgenbillede. Ved en rodbehandling fjernes tandens nerve fra rodkanalen og erstattes med et fyldningsmateriale.

Hvordan foregår en rodbehandling?

Hele behandlingen foregår under lokalbedøvelse, så du ikke mærker noget. Når nerven er helt bedøvet, fjernes den forsigtigt, mens der skylles med desinficerende væske. Når tandlægen er sikker på, at hele nerven er fjernet og der ikke er flere bakterier tilbage, fyldes rodkanalen med et gummimateriale, hvorefter der lægges en plastfyldning i tanden. Det er nødvendigt at tage 2-4 røntgenbilleder under behandlingen, så tandlægen kan sikre sig, at hele nerven bliver fjernet og rodfyldningen er tæt. Hvis der er mange bakterier i tandnerven, kan behandlingen strække sig over 2 gange. Efter 3-6 måneder tages et kontrolrøntgenbillede. I mange tilfælde vil der være behov for at fremstille en krone på den rodbehandlede tand, da den er mere svag end en tand med sund nerve.

Efter 3-6 måneder tages et kontrol røntgenbillede.

I mange tilfælde vil der være behov for at fremstille en krone på den rodbehandlede tand, da den er mere svag end en tand med sund nerve.

© 2012-2020, Evident | All rights reserved