Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Hvad er tandblegning?

Drømmer du om at få dit smil tilbage med smukke hvide tænder? Med tiden bliver dine tænder mere misfarvede på grund af kaffe, te, alkohol og cigaretter. Ligeledes vil tænderne naturligt få en mørkere farve grundet ændringer i dentinen (tandbenet). Selvom du dagligt er flittig med tandbørsten, vil dine tænder ikke få sin hvide farve tilbage. Hos os har vi specialiseret os i tandblegninger, fordi vi ved, der er et stigende behov for flotte hvide tænder.

En tandblegning er en kosmetisk behandling. Fordi det er et indgreb i tændernes emaljeoverflade, vil vi altid anbefale dig at få en professionel til at udføre blegning af dine tænder. Ved en tandblegning går vi ind og påvirker de farvestoffer, som er trængt ind i tænderne med et kemisk blegemiddel. Det består som oftest af 20-30 % brintoverilte eller carbamidperoxid. Du er i de bedste hænder hos os, vi er specialister i tandblegning ­– vi går grundigt til værks og undersøger dine tænder nøje inden vi påbegynder behandlingen. Vi vil sikre os, at blegemidlet har den ønskede effekt.

Når vi har gennemgået den kommende tandblegning med dig, bliver dine tænder pudset af med en pimpsten. Derefter sikrer vi, at dit tandkød bliver beskyttet med en flydende membran, så det ikke tager skade af blegemidlet. Når vi har påført blegemidlet til dine tænder, skal det blive siddende på dine tænder ca. 15-20 minutter. For at opnå det bedste resultat, kan processen blive gentaget op til tre gange. Hvis der et behov for det, kan du efter samråd med os, få en skinne med hjem, så du selv kan gentage tandblegningen derhjemme. Det er vigtigt, og for at opnå den mest effektive og holdbare tandblegning, at denne foregår hos en specialist. Vi har desværre oplevet patienter, der har haft en uheldig oplevelse med en hjemmeblegning.

 

Tandblegning - pris

Vi vil gerne sikre os, at du går herfra med det bedste resultat, du måtte ønske dig. Vores priser for en tandblegning er konkurrencedygtige, og inden du beslutter dig for, om du ønsker en tandblegning, vil vi sammen med dig gennemgå vores priser. Prisen afhænger meget af, hvilken form for behandling du har behov for. Den samlede pris afhænger også af, hvor ofte du har behov for en tandblegning, da tandblegning ikke er en permanent løsning.

Tandblegning udført af specialister

Som beskrevet tidligere, kræver en tandblegning en specialist behandling. Hos Evident Tandlægerne vil vi gerne sikre os, at du føler dig tryg gennem hele behandlingen. Du kan altid rådføre dig med os, hvis du er i tvivl om det mindste.

© 2012-2020, Evident | All rights reserved