Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Tandlægeskræk

Er du nervøs for tandlægebesøget?

Ca. 40% af Danmarks befolkning er bekymrede for besøget hos tandlægen. For nogle betyder det, at de ikke går regelmæssigt til tandlægen, mens det for andre betyder at de ikke kommer til tandlægen før smerten bliver for stor.

Hos Evident Tandlægerne gør vi alt for at give dig en god oplevelse, og har stor erfaring med at hjælpe patienter, der i større eller mindre grad lider af tandlægeskræk. Det er vigtigt for os at vide, hvordan du har det, når du kommer til tandlægen, for så kan vi bedre hjælpe dig til at få en god oplevelse. Sammen kan vi f.eks. lægge en plan for din behandling i et passende tempo. For os handler det om at opbygge et tillidsbånd, så du føler dig helt tryg når du er til tandlæge.

Lider du af tandlægeskræk vil vi anbefale at du også prøver at downloade appen Cope It. Appen er udviklet i Danmark sammen med læger, psykologer samt tandlæger til patienter med tandlægeskræk. Med enkle og effektive øvelser kan du blive bedre til at forstå og håndtere din frygt. Øvelserne i app'en udføres lige, hvor det passer dig, evt. derhjemme, så du føler dig afslappet og tryg, inden du skal til tandlægen.

 

© 2012-2020, Evident | All rights reserved