Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Tandregulering

Hvad er en tandregulering?

Har du altid været ked af, hvordan en eller flere af dine tænder sidder? Eller oplever du gener, når du bider sammen på grund af skæve tænder? Så kan en tandregulering være den løsning, der giver dig et nyt, smukt og naturligt smil. Et smil, du altid har drømt om. I dag findes der mange nye muligheder for tandregulering, og det er ikke kun forbeholdt børn og unge. På klinikken modtager vi også voksne, som i mange år enten har haft fysiske eller mentale gener ved sine tænder.

I vores klinikker er vi hele tiden på forkant med den nyeste teknologi og investerer løbende i nye metoder til tandregulering. Med andre ord, hos os møder du højt kvalificerede eksperter med moderne metoder inden for tandregulering. Generelt kan man sige, at jo mere der skal ændres i tændernes stilles, jo længere tid vil behandlingen strække sig over. Og jo længere behandlingstid, med brug af mere udstyr og flere kontrolbesøg til følge, jo dyrere vil behandlingen bliver. Behandlingen vil ofte strække sig fra et til to år og som minimum indebære kontrolbesøg hver måned.

 

Tandregulering - pris

Prisen for den enkelte tandregulering vil altid blive sat efter den individuelle behandling. Der er stor forskel på de enkelte behandlingsplaner og meget afhænger af, hvor lang tid behandlingen strækker sig over, hvorfor også prisen varierer fra person til person. Vi drøfter altid pris for en tandregulering med dig, inden vi starter behandlingen.

Hvordan foregår en tandregulering?

Tandregulering kan enten foretages med hvide keramiske brackets ("togskinner") eller med Invisalign. Invisalign er gennemsigtige, aftagelige plastikbøjler, der skal benyttes næsten hele døgnet, men uden at det kan ses. Se eventuelt mere på www.invisalign.dk. Efter endt behandling er det næsten altid nødvendigt at fiksere tænderne i den ønskede position, så de ikke flytter sig tilbage. Dette kan enten være med en ståltråd på bagsiden af tænderne eller med en skinne, der bruges mens man sover.

Stor beslutning

Det kan være en stor beslutning at træffe, og vi vil meget gerne i dialog med dig, hvis du overvejer at få udført en tandregulering. Det er vigtigt for os, at du føler dig både tryg og sikker i din beslutning, og vi afsætter derfor altid den fornødne tid til dig – både til den første konsultation, men også løbende gennem hele behandlingsperioden.

 

© 2012-2020, Evident | All rights reserved