Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Evident Dragør

Velkommen til din tandlæge i Dragør. Du vil blive mødt med professionalisme og nysgerrighed. Nysgerrighed fordi vi gerne vil lære dig at kende. Er du ny hos os, afsætter vi tid til at tage en snak, så du også føler dig tryg ved din nye tandlæge. Uanset behandling vil alle vores tandlæger og tandplejere møde dig og din behandling professionelt, så du kan slappe af. Lider du af tandlægeskræk afsætter vi den fornødne tid med fokus på dig, så vi under hele behandlingen tager det hensyn, du måtte have behov for.

Vores klinik ligger i centrum af charmerende Dragør. På klinikken arbejder 3 tandlæger, 2 tandplejere og 4 klinikassistenter som hver især sørger for at du føler dig i trygge hænder og går herfra med en god oplevelse.

Vi tilbyder alle former for behandlinger, med fokus på at give dig en optimal og langsigtet tandpleje, så du kan bevare dine tænder hele livet. Herudover har vi opbygget særlig kompetence inden for tandimplantater. Vi bruger den nyeste teknologi i udførelsen af diagnosticering og behandling f.eks. kan vi tilbyde panorama røntgen og i stedet for at få taget tandaftryk, som for nogle kan være en ubehagelig oplevelse, kan vi i stedet scanne dine tænder.

Vores hyggelige klinik er let at komme til med bil eller offentlig transport fra alle dele af Amager.

Kommer du med offentlig transport stopper bus 350S og bus 35 få minutters gang fra klinikken. Til patienter i bil er der gode parkeringsmuligheder tæt på klinikken.
 

Tag et kig på vores klinik i Dragør

Klik på et billede for at forstørre det. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Velkommen til nye patienter

Du kan også registrere dig, så vil én af vores medarbejdere kontakte dig inden for få arbejdsdage.

Navn*:
Telefonnummer*:
E-mail*:
Ønsket behandlingssted*:
Indtast koden*:
Captcha

Kontakt Dragør

Tandlægerne Dragør Aps

Kongevejen 18
2791 Dragør
Tlf. 32532012
Email: dragoer@etand.dk

 

Åbningstider Dragør

Mandag:  08.00 - 18.00
Tirsdag:  08.00 - 16.00
Onsdag:  08.00 - 16.00
Torsdag:  08.00 - 15.00
Fredag:  08.00 - 14.00
© 2012-2020, Evident | All rights reserved