Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Hvad er en porcelænsfacade?

En porcelænsfacade er en kosmetisk tandbehandling, hvor tandlægen i et tæt og professionelt samspil med en tandtekniker får fremstillet den porcelænsfacade, der kosmetisk passer perfekt til dine tænders farvenuance. Det kan være nødvendigt med en porcelænsfacade til eksisterende tænder, som er for beskadiget til at behandle med en fyldning. Andre vælger at få en porcelænsfacade blandt andet grundet misfarvninger af tænderne, revner i tænderne, store mellemrum eller uensartede tænder. En porcelænsface er en meget tynd, håndlavet porcelænsskal, som med forsigtighed bliver lagt oven på din eksisterende tand, så resultatet forbliver et naturligt udseende tandsæt. Der kan være forskellige årsager til, at en porcelænsfacade på en tand er den rette løsning. Det kan være, at du ikke er helt tilfreds med dine tænders udseende, at der er knækket et stykke af tanden, som ikke kan repareres med en fyldning. Eller er det for at beskytte tanden for at knække, som der fx kan være risiko for efter en rodbehandling? Vi har en stor erfaring og ekspertise inden for lige præcis porcelænsfacader. Netop fordi dette er en kosmetisk behandling, er det yderst vigtigt, at du får en faglig stærk tandlæge til at placere porcelænsfacaderne på dine tænder for det absolut bedste resultat og det flotteste smil. Hos Evident Tandlægerne tager vi os tid til dig og alle behandlinger er altid 100 % smertefrie.

 

Porcelænsfacade - pris

Prisen for en porcelænsfacade kan variere alt afhængig af, hvor meget der skal laves. Efter din første konsultation vil vi tage en snak med udgangspunkt i din behandlingsplan. Derudfra kan vi også bedre give dig en seriøs pris for porcelænsfacaden. Det kan virke som en kostbar behandling, men vores erfaring siger os, at vores patienter efterfølgende føler, det har været alle pengene værd. Livskvaliteten vokser og glæden ved resultatet overskygger prisen for behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi har mange års erfaring i at arbejde med porcelænsfacader. Når du skal have foretaget en behandling med en porcelænsfacade, er det vigtigt, at det bliver udført af en tandlæge med stor ekspertise inden for området. Der er flere trin i processen, da vi skal sikre os, at den porcelænsfacade, vi skal lægge på dine tænder, rent kosmetisk og æstetisk passer i både farve og form. Vi lægger ikke en porcelænsfacade på dine tænder før både du og vi er helt sikre på den rette form og farve. Når alt er klart, vil du under en lille lokalbedøvelse få cementeret dine porcelænsfacader. I alt varer processen omkring to uger.

© 2012-2020, Evident | All rights reserved