Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Finansieringsmuligheder for patienter

Vi er bevidste om, at det i nogle tilfælde kan være en større udskrivning at gå til tandlægen. Derfor har Evident Tandlægerne indgået et samarbejde med Patientlån, så vi kan tilbyde vores patienter to attraktive muligheder for lån til tandlægeregningen.

Det ene alternativ er et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder, mens det andet alternativ er et rentefrit lån med en løbetid på 12 måneder.

Det er op til dig, hvilket tandlægelån, som du helst vil have. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i klinikkerne.

 

Tandlån med lav rente

Lavrente lån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 - 72 måneder. Du kan låne helt op til 50.000 kr. og du betaler kun en rente på 9,45%.

Når lånet skal oprettes, betaler du et engangsbeløb på 5% af lånebeløbet, dog minimum 500 kr. Administrationsgebyret udgør 30 kr. om måneden (BS).


 

Rentefrit tandlån

Et rentefrit lån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Lånet kan være på op til 10.000 kr. og er rentefrit i hele lånets løbetid.

Når lånet skal oprettes, betaler du et fast engangsbeløb på 500 kr. Administrationsgebyret udgør 30 kr. om måneden (BS).

Om Patientlån

Patientlån er en dansk virksomhed, som tilbyder lån til tand-, skønheds-, og specialbehandlinger samt høreapparater. Patientlån tilbyder en nem ansøgningsproces og stabile lave renter.

Læs mere om Patientlån her.

© 2012-2020, Evident | All rights reserved