Hvorfor Evident Tandlægerne?

  • Professionelt team

  • Stor erfaring med komplicerede behandlinger

  • Ingen venteliste

Skift tandlæge

Hvad er en tandrensning?

Du ved det med sikkerhed godt, at for at bevare en sund og god mundhygiejne er regelmæssige besøg ved tandlægen en forudsætning. Selv ved daglige tandbørstninger kan det være svært at afstå fra misfarvninger på tænderne fra fx kaffe og te. Ved hvert tandlægebesøg vil du få en tandrensning, som blandt andet også mindsker risikoen for begyndende paradentose samt tandkødsbetændelse. Ved en tandrensning sørger tandlægen for at tandsten og plak (en gullig masse af bakterier) bliver fjernet. Dine daglige tandbørstninger samt brug af tandtråd kan have svært ved at holde det helt væk, hvorfor en tandrensning er nødvendig. Du vil efterfølgende have nemmere ved selv at holde munden fri for bakterier, da overfladen på dine tænder er helt glatte og rene. Tandlægen vil også sørge for at fjerne misfarvninger på tænderne, som meget nemt opstår grundet indtag af blandt andet kaffe, te, vin eller cigaretter. En tandrensning tager ikke mere end 15-30 minutter, og du vil herefter gå herfra med flotte, rene tænder.

 

Tandrensning - pris

Hold en sund mundhygiejne med en tandrensning til en fair pris. Når du får en tandrensning hos os, er du garanteret en tryg og yderst professionel behandling. Vi tager os tid til dig, så du ved, hvad der kommer til at foregå til den enkelte behandling. Vi vægter åbenhed, så du kender til din behandlingsplan samt prisen for den kommende behandling. Det vil også fremgå, hvad du kan forvente at få refunderet fra Sygeforsikringen Danmark. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hos os samt ved, hvorfor en tandrensning er vigtig.

Hvorfor er en tandrensning nødvendig?

Der kan nemt sætte sig bakterier, som stammer fra madrester, på dine tænder, og som tandbørsten kan have svært ved at fjerne helt. Disse bakterier vil nemt kunne danne alvorlige tandproblemer eller caries, altså huller i tænderne. For at bevare en sund mundhygiejne samt stærke tænder er en tandrensning nødvendig. Ligeledes kan der opstå plak, som sætter sig i kanten af dit tandkød, og som potentielt set kan give dig tandkødsbetændelse, hvis ikke det bliver fjernet. Hvor ofte, du har brug for en tandrensning kan være svært at vurdere før efter din første konsultation. For nogle er en tandrensning en gang om året passende. For andre igen vurderer vi, at en gang i kvartalet vil være det mest sikre for at forebygge huller og tandkødssygdomme. Hos Evident Tandlægerne tager vi os til at gennemgå dine behandlinger samt hvordan vi i fællesskab bedst passer på dine tænder.

© 2012-2020, Evident | All rights reserved